Musikalen Jekyll & Hyde

jekyll4

Östgötateatern hösten 1999

Anders Ekborg och Olle Persson delade på rollen som vetenskapsmannen Dr. Jekyll som förvandlas till Mr. Hyde. Musikalen baseras på Robert Louis Stevensons klassiska historia där Sharon Dyall spelade glädjeflickan Lucy och Anna-Maria spelade Dr. Jekylls fästmö Emma.

jekyll2

Regin stod Magnus Bergquist för.

jekyll1

Lysande!

“Så här ska musikaler låta nuförtiden./../ Anna-Maria Hallgarn är hon som ska bli fru Jekyll, hon har en klar stämma med stark känsla och ett härligt temperament som lyckad krydda./../ De är lysande!”

— Brittmarie Engdahl, Arbetet Nyheterna, September 1999

Imponerande!

“Både Anna-Maria Hallgarn och Sharon Dyall imponerar som Jekylls fästmö respektive älskarinna. Duetten ‘Som jag fann’ är ett av musikalens bästa nummer”

— Jan-Olof Andersson, Aftonbladet, September 1999

Comments are closed.
Back To Top